UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 din Moldova
Fracțiunea PL din Cojuşna nemulțumită de unele acțiuni ale primarului

Foto: Străşeni UNIMEDIA
Fracţiunea Partidului Liberal din cadrul Consiliului sătesc Cojuşna este nemulţumită de unele acţiuni ale primarului de Cojuşna, Victor Căpăţină.

La  sfârşitul şedinţei de ieri a Consiliului local, preşedintele fracţiunii liberale, Sergiu Jereghi a dat citire unei declaraţii în care menţionează că primarul Cojuşnei şi administraţia primăriei au organizat nişte „show-uri” în ultima perioadă de timp.

Consilierul liberal a menţionat că „ultimul show organizat de administraţia primăriei a fost invitaţia Preşedintelui Parlamentului şi preşedintele PD, domnul Marian Lupu, la hramul satului în Casa de Cultură, unde au fost premiate cuplurile, care au împlinit 50 de ani de căsătorie. Fiecare din cei prezenţi au observat cu ce insistenţă primarul l-a invitat în scenă pe Marian Lupu ca să înmâneze premiile, care întradevăr nu aparţin dumnealui, ci UAT Cojuşna”.

„În aşa fel s-a dat de înţeles care este apartenenţa de partid a actualului primar, în timp ce la toate întâlnirile cu alegătorii din campania electorală spunea că este un candidat independent, apartinic”, se mai menţionează în declaraţia fracţiunii.
Primarul de Cojuşna, Victor Căpăţină, nu a comentat declaraţia, acesta părăsind sala de şedinţe la finalul şedinţei consiliului.

Străşeni UNIMEDIA menţionează că Victor Căpăţină a fost ales primar de Cojuşna la 5 iunie 2011 cu votul a 2386 de cojuşneni. Contracandidatul său, Şaban Alexandru obţinând doar 566 de voturi.


Comentarii (13)