UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 din Moldova
Trupa Flash Blood a evoluat într-un concert de excepție la Chișinău

Trupa Flash Blood a evoluat într-un concert de excepție la Chișinău

Noul proiect muzical ,,Flash Blood” a dat un concert de excepție în unul din localurile underground din Chișinău. Băieții originari din orașul Strășeni au fost invitați de către un post de radio autohton să-și încânte din nou fanii.Directorul postului de radio, Daniela Mitelea, spune că este sigură că această trupă va avea un mare succes în viitorul apropiat: ,,Tânăra trupă autohtonă la acest concert a rupt tot ce se putea de rupt aici în sală. Sunt încântată de ei, într-adevăr sunt talentați și cred că merită promovați și merită atenția publicului”.

Trupa Flash Blood a fost înființată cu jumătate de an în urmă și abordează stilul de muzică rock alternativ. Participînd la  concursul POT Music, proaspăta formație a reușit să facă furori și au avut priză la public încă de la primele ieșiri pe scenă. 

Băieții spun că denumirea trupei a fost aleasă spontan pentru un termen provizoriu, însă obișnuindu-se cu ea, aceasta a rămas neschimbată. 

Deși sunt la început de cale, membrii trupei au reușit să înregistreze câteva piese. Adrian Gavriliuc, solistul trupei, spune: ,,Până acum am înregistrat 12 piese. Zece dintre acestea au fost cântate în cadrul concertului. Eu, fiind vocalist, mă ocup și textele pieselor. Iar muzicanții își fac partiturile sale, apoi venim în sala de repetiții, încercăm să le combinăm, să experimentăm și pînă la urmă încercăm să alcătuim un cîntec cu început, mijloc și sfârșit.”

Ceea ce ține greutățile cu care se confruntă artiștii din Republica Moldova nu îi sperie pe cei de la Flash Blood. Octavian Botnaru susține: ,,Nu este atât de greu să faci muzică în țara noastră, mai greu este să te promovezi pe piața muzicală. Bine că există concursuri de genul POT Music care ne ajută să promovăm ceea ce am facut noi în timp.”

Sergiu Gopleac, chitarist Flash Blood spune ferm că ei nu se vor opri aici și au planuri mărețe pentru viitor: ,,Vrem să ajungem departe, vrem să trăim din asta, să ne ocupăm cu asta, să aducem ceva nou, să schimbăm ceva în țara asta, să schimbăm industria muzicală de ce nu?”

Trupa Flash Blood a participat la concursul POT Music unde a obținut locul 3. 

 


Comentarii (6)
 • dior perfume, 04 decembrie 2016, ora: 18:26;
  0 (0)
  Ui22XW I truly appreciate this post.Really thank you! Keep writing.
 • Betti, 09 martie 2017, ora: 11:55;
  0 (0)
  Superb inaomrftion here, ol'e chap; keep burning the midnight oil.
 • Mikel, 13 aprilie 2017, ora: 15:14;
  0 (0)
  Hey, you're the goto <a href="http://tjiidxlftj.com">extepr.</a> Thanks for hanging out here.
 • Loren, 14 aprilie 2017, ora: 13:40;
  0 (0)
  It's spooky how clever some ppl are. Thnkas! http://ceaotof.com [url=http://psoefvyc.com]psoefvyc[/url] [link=http://qktvhmsotra.com]qktvhmsotra[/link]
 • Caroline, 15 aprilie 2017, ora: 08:48;
  0 (0)
  Shiver me timbers, them's some great <a href="http://dkulfyglqwf.com">infonmatior.</a>
 • India, 16 aprilie 2017, ora: 03:29;
  0 (0)
  Clear, inotamrfive, simple. Could I send you some e-hugs? http://pewxtlks.com [url=http://atgina.com]atgina[/url] [link=http://ealfajh.com]ealfajh[/link]

Login
sau
Nume:
Comentariu:
- comentariu raportat - comentariu sters - comentariu simplu - comentariu validat

Înainte de a plasa un comentariu va rugăm să va familiarizaţi cu termenii şi conditiile comentariilor pe UNIMEDIA
spune:

Alege o semnătură:
- comentariu raportat - comentariu sters - comentariu simplu - comentariu validat

Înainte de a plasa un comentariu va rugăm să va familiarizaţi cu termenii şi conditiile comentariilor pe UNIMEDIA
Social