UNIMEDIA - portalul de ştiri nr. 1 din Moldova
(Video) Organizația Teritorială a Partidului Liberal Strășeni a intrat în cursa electorală pentru alegerile locale

(Video) Organizația Teritorială a Partidului Liberal Strășeni a intrat în cursa electorală pentru alegerile locale
Foto: Straseni.UNIMEDIA

Organizația Teritorială a Partidului Liberal s-a lansat în campania electorală pentru alegerile locale din 14 iunie 2015. Evenimentul a avut loc, duminică 3 mai, în centrul orașului Strășeni.La eveniment au participat unii candidați la funcția de primar din localitățile raionului și simpatizanți ai partidului. Printre cei care au adresat un discurs în fața celor prezenți au fost reprezentantul partidului în teritoriu, Lilian Carp, consilierul Ionel Ursu și candidatul la funcția de primar a localității Căpriana, Ion Scutaru.

Liberalii au acuzat partidele aflate la guvernare de hoție, dar și metodele de intimidare a acestora care urmează a fi aplicate în campania electorală pentru alegerile locale din 14 iunie 2015.

,,La nivel local, dar și raional, nu ne este rușine să spunem că suntem membri ai Partidului Liberal'' a spus Lilian Carp.

,,Ne așteaptă o luptă foarte grea. Avem adversari care luptă cu arme interzise, având resurse administrative și bani foarte mulți'', a declarat Ionel Ursu.

Iurie Topor, candidatul la funcția de primar al orașului Strășeni din partea PL-ului a declarat: ,,Sloganul din campania electorală  a partidului nostru este - cu suflet pentru localitate. Tot ceea ce se face, se face cu ajutorul oamenilor respectându-le dorințele și cererile pentru un viitor mai bun''.

Lilian Carp  a adăugat: ,,Chiar dacă am fost în opoziție, am fost cu cele mai multe inițiative în cadrul Consiliului Raional și acest lucru îl vom continua și în viitor. Obiectivul nostru este să facem mai mult și mai bine decât ceilalți''. 

 

Video : Sergiu Țurcanu

 


Comentarii (11)
 • haid, 05 mai 2015, ora: 10:43;
  0 (0)
  opozitie ati fost si veti ramine, doar stiti a critica si nimic constructiv, lipsiti de responsabilitate.
  • Lisnic, 06 mai 2015, ora: 08:41;
   0 (0)
   Lipsiti de responsabilitate ,au devenit cei care ponegresc cu ipocrizie adevarata , valorile nationale si orice alt drept .Dar niciodata nu vor ramane in incertitudine persoane care lupta prin diverse activitati ,cu scop de a mobiliza si imbunatati citusi de putin situatia in Republica Moldova .Multe fapte constructive au fost facute ,dar nimeni nu le observa realizarea ci atrag atentie doar la lucrurile inca neelaborate si neclarificate la moment .!
 • nym, 05 mai 2015, ora: 13:15;
  0 (0)
  oricum d-na Casian v-a cistiga...degeaba ) mai sunt si partidele astea
 • ......., 05 mai 2015, ora: 13:46;
  0 (0)
  Topor ca medic e f bun dar ca politic tot comunist ramine asa ca sanse zero
 • ..., 05 mai 2015, ora: 23:27;
  0 (0)
  Noi il sustinem pe Topor, candidatul PL, cu PL la guvernare....
 • , 06 mai 2015, ora: 22:07;
  0 (0)
  Toata sustinerea. VOTAM PL .
 • ..., 07 mai 2015, ora: 00:19;
  0 (0)
  Jos curvele .Sus Pl. Bravo baeti asa sa tineti
  • Gigi Paun, 17 mai 2015, ora: 20:14;
   0 (0)
   Pentru comentariul ”Jos curvele”. Vreau sa spun ca tocmai in PL la Strașeni sunt de-astea, ca exemplu madam Iraida Calmăș. Nici intelgență, nici exterior, nici voință, nici omenie. Cu așa oameni fără bun simț o să caștigați? Mai puneți-vă pofta-n cui. Prea le-ați acordat credte acestor hoți... mă refer și la fratele ei. Au cam furat din pământurile țării, sudul geme din cauza lor. Rușine să le fie lor, iar voi, oameni buni, treziți-vă!!! Ați avut oameni care chiar trebuiau prețuiți și apreciați. În fruntea primăriei ar trebui să fie un gospodar care se gândește la oameni, ca Dnul Robu Nicolai, tot respectul pentru dânsul, chiar de nu-i de la PL. Învăța-ți-vă să prețuiți oamenii după fapte, nu după partide. Omul acesta merită, eu personal și tot neamul meu vom vota anume pentru Robu Nicolai, om deștept, conducător priceput și cu mult bun simț.
 • sandutu, 08 mai 2015, ora: 19:52;
  0 (0)
  Numai PL.
 • bed bug mattress cover, 15 martie 2017, ora: 04:30;
  0 (0)
  I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

Login
sau
Nume:
Comentariu:
- comentariu raportat - comentariu sters - comentariu simplu - comentariu validat

Înainte de a plasa un comentariu va rugăm să va familiarizaţi cu termenii şi conditiile comentariilor pe UNIMEDIA
spune:

Alege o semnătură:
- comentariu raportat - comentariu sters - comentariu simplu - comentariu validat

Înainte de a plasa un comentariu va rugăm să va familiarizaţi cu termenii şi conditiile comentariilor pe UNIMEDIA
Politic